Beauty Kubes šampon v kockah - majhno pakiranje

• BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • BREZ PALMOVEGA OLJA

Beauty Kubes šampon v kockah - majhno pakiranje

Trdi šampon za lase v kockah je eden od naših najljubših zero-waste izdelkov. Prejel je tudi že številne nagrade. Lasje so po uporabi neverjetno mehki, sijoči. Sedaj pri nas na voljo tudi majhno, vzorčno pakiranje, ki je primerno tudi za potovanja. V majhnem pakiranju so 3 kocke, ki zadoščajo za tri umivanja.
Ne vsebuje živalskih sestavin ali kakršnih koli sestavin, testiranih na živalih. 100% brez palmovega olja in derivatov; "Cruelty free". 100% brez plastike.

UPORABA: V kopel ali prho vzemite 1 kocko šampona. Suho kocko zdrobite na dlani, nato dodajte malo vode, da naredite pasto. Rahlo razmažite po laseh, dodajte več vode in vmasirajte v lase, da ustvarite razkošno peno. Sperite, kot običajno.

SESTAVA : Tapioca starch*, Sodium cocoyl isethionate, Cocos nucifera milk powder*, Sodium cocoyl glutamate, Inulin, Panthenol, Charcoal powder, Glycerin (Palm-free, from a rapeseed source), Citrus aurantium dulcis peel oil*, Cedrus atlantica wood oil*, Citrus bergamia peel oil expressed*, Tocopherol, Maltodextrin*, Ricinus communis seed oil*, Helianthus annuus seed oil, Acacia senegal gum*, d-Limonene**, Linalol**
* Organsko **naravno v eteričnih oljih.

ZAKAJ SO NAM TI ŠAMPONI TAKO ZELO VŠEČ?
Ker so dejansko najboljši šamponi, kar smo jih do sedaj poskusili. Tako za ženske kot tudi za moške. Odkljukajo vse: naravna embalaža, veganski in izdelki brez plastike, ki resnično delujejo!

O BEAUTY KUBES: Koncept Beauty Kubes znamke je bil rojen zahvaljujoč navdihujočim programom, kot je BBC-jev modri planet in lokalnih dobrodelneih organizacij v Veliki Britaniji. Zastrašujoča statistika glede velike količine plastike, ki vstopa v svetovne oceane je bila le pika na i. Njihovi inovativni šamponi nam pripomorejo k življenjskem slogu brez plastike ali pa vas zgolj spodbudijo k razmišljanju o izdelkih, ki jih kupujete. Res potrebujemo vso to plastiko? Ne! Zato so se odločili za kartonsko in biološko razgradljivo embalažo za pakiranje šamponov in umivanje telesa.