BECO PETS BECO BALL ZELENA

BECO PETS BECO BALL ZELENA

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO

BECO PETS BECO BALL ZELENA


PRODAJA:
9.0 €

Več informacij

BecoBall žoga je votla, lahka in poskočna in je zasnovana tako, da jo lahko uporabljamo na različne načine. Idealna je za igro prinašanja, lahko pa jo uporabimo tudi za skrivanje priboljškov, ter s tem še dodatno krajšamo čas svojemu kosmatincu.
Zaradi nepravilne oblike se nepredvidljivo kotali po ravni površini.
Na voljo je v 4 velikostih in 3 pisanih barvnih različicah. Zagotovo boste med njimi našli primerno (in najbolj ekološko)  žogo za vašega kosmatinca.
ZAKAJ SO BECOPETS IGRAČE DRUGAČNE OD DRUGIH?
Kakor vsi izdelki BecoPets, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoPets začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, netoksičen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse.
Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoPets igrače imajo aromo vanilije in so na voljo v treh barvah: modri, roza in zeleni. Izberite vam najljubšo!
Velikost
S – 5 cm,
M – 6,5 cm,
L – 7,5 cm,
XL – 8,5 cm