BIOSPOTIX AMPULE ZA MAČKE

BIOSPOTIX AMPULE ZA MAČKE

  • NARAVNO

BIOSPOTIX AMPULE ZA MAČKE


PRODAJA:
13.99 €

Več informacij

Repelent v pipetah je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za MAČKE.
Vsebina: 5 pipet po 1 ml Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,75ml/100ml, ki ščiti vašo mačko / vašega mačka do 4 tedne. Ostale sestavine: parfum lavande in voda.
Uporaba: Izdelek je že pripravljen za uporabo. Le za zunanjo uporabo na mačkah. Odlomite vrh pipete in nanesite izdelek direktno na kožo mačke/mačka od vratu do repa. Primerno za mačje mladiče po tretjem mesecu. Po uporabi si umijte roke.
Doziranje: Za mlade mačke dozirati 1/2 pipete, za odrasle mačke uporabiti celotno vsebino pipete. Nanos obnoviti vsake 4 tedne za optimalno zaščito.
Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut.
Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače, krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.
Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se pes nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z Biospotix INDOOR razpršilom (ležišče, kavč, avto, …).
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.
Pakiranje vsebuje 5 pipet po 1ml