BIOSPOTIX RAZPRŠILO ZA MAČKE

BIOSPOTIX RAZPRŠILO ZA MAČKE

  • NARAVNO

BIOSPOTIX RAZPRŠILO ZA MAČKE


PRODAJA:
19.9 €

Več informacij

Repelent v razpršilu je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za MAČKE.
Vsebina: 500ml Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,5ml/100ml, ki ščiti vašo/vašega mačko/mačka ves teden. Ostale sestavine: parfum lavande, bitrex in voda.
Uporaba: Izdelek je že pripravljen za uporabo. Le za zunanjo uporabo na mačkah. Pred uporabo pretresti. Sredstvo razpršiti po dlaki mačke/mačka, z razdalje 20 cm, izogibati se predelu okoli oči. Primerno za mačje mladiče po tretjem mesecu. Za optimalno delovanje nanos ponoviti enkrat tedensko.
Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut.
Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.
Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se mačka nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z Biospotix INDOOR razpršilom (ležišče, kavč, avto, …). Za daljšo in še bolj učinkovito zaščito priporočamo souporabo Biospotix pipet za mačke in/ali Biospotix ovratnice za mačke. Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.