FOR ALL DOGKIND DEEP CLEANSING ŠAMPON

FOR ALL DOGKIND DEEP CLEANSING ŠAMPON

  • NARAVNO
  • BREZ PARABENOV

FOR ALL DOGKIND DEEP CLEANSING ŠAMPON


PRODAJA:
14.99 €

Več informacij

Šampon For All DogKind – Deep Cleaning (za umazano kožo in dlako) Sprejmite ljubezen do blatnih kopeli vašega nagajivega kosmatinca, saj je pred vami šampon ki ga bo temeljito očistil – na naraven način, seveda!
Naša naravno patentna formula z organskim oljem rožmarina in evkaliptusa, je bila zasnovana z mislijo na najbolj umazane pse.
Nevtralizira nezaželjene vonjave, odstrani maščobo in nečistoče ter pušča za sabo svež vonj in čudovito čisto dlako. Zato uživajte v blatnih sprehodih, saj vas na koncu čaka prijetna kopel, ki bo dobro dela tako vašemu kužku kot tudi vašim dlanem. Šampon je primeren za pse vseh pasem in starosti, ter se lahko uporablja tako pogosto, kakor je potrebno. 97% naraven. Brez kemikalij, vključno s parabeni, sulfati ter petrokemikalijami.
Vsebuje 100% čista naravna esencialna olja, ter naravni repelent bolh. Narejeno v Angliji.
UPORABA: Pred uporabo izdelek redčite z vodo v razmerju 1-32. Tako tudi majhna steklenička zadostuje za veliko kopanj. Enakomerno nanesite na moker kožuh od glave do repa in temeljito vmasirajte, nato pa sperite s tekočo vodo. Ponovite po potrebi.
NETO VSEBINA: 250ml