HURTTA RAIN BLOCKER EKO ZELEN

HURTTA RAIN BLOCKER EKO ZELEN

  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • RECIKLIRANO

HURTTA RAIN BLOCKER EKO ZELEN


PRODAJA:
79.9 €

Več informacij

Hurtta Eko rain blocker je izdelan iz recikliranih plastenk, ki skupaj z visoko kvalitetnimi tekstilnimi vlakni tvorijo močan, elastičen in mehak material.
Vodotesni Hurtta Rain blocker ponuja popolnoma novo rešitev za zaščito vašega psa v dežju.
Rain blocker združuje zaščito overall plaščkov in enostavno uporabe klasičnih dežnih plaščkov. Model s prednjimi tačkami zmanjšjuje količino umazanije na prednjih tačkah in prednjem delu telesa, medtem ko je oblačenje plaščka še vedno hitro in enostavno.
Plašček ima podaljšan ovratnik, izdelan iz vodoodpornega materiala, ki ga lahko prilagodimo in preprečimo vstop dežnim kapljam na predelu vratu.
S prilagoditvijo hrbtne dolžine, obsega pasu in vratu, plašček zagotavlja udobje in prileganje vašemu psu. Mehke elastike za zadnje tačke, poskrbijo, da se plašček drži stegen vašega psa in jih tako zaščiti pred dežjem in umazanijo. Mehke elastike zagotavljajo, da plašček ostane na mestu tudi med divjo akcijo in tekom.
Plašček je izdelan iz trpežne, fleksibilne in vodoodporne tkanine, ki ne šumi medtem ko se pes premika.
Vsi šivi plaščka so lepljeni.
Veliki odsevniki na vratu in zadnjem delu plaščka pa zagotavljajo dobro vidnost tudi v temi.
 
Velikosti:
Velikost plaščka določite tako, da izmerite dolžino hrbta od lopatic (prednjih tačk) do korena repa. V kolikor je pes med številkama se praviloma odločimo za večjo. Dolžine plaščka ne določajte glede na plaščke ostalih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere! V pomoč vam je lahko tudi plečna višina vašega psa, saj je pri večini pasem skoraj identična dolžini hrbta.