POOCH & MUTT PURAN & RACA

• BREZ PŠENICE
  • BREZ GSO

POOCH & MUTT PURAN & RACA

Pooch & Mutt Piščanec & Raca, brez žitaric, brez odpadkov, sveže iz družinskih kmetij
Sveže sestavine, lokalnega porekla, piščanec vzrejen na družinskih kmetijah, sveža zelenjava
Sestavine: Svež puran 45%, sveža raca 20%, grah 3%, korenje 1%, ekstrakt morske trave, ekstrakt Yucce, FOS probiotiki 0,5g/kg Prehranski dodatki: Vitamini: vitamin A 2500mg/kg, vitamin D3 200UI/kg, vitamin E 30mg/kg. Elementi v sledovih: kalijev jodid 0,8mg/kg, bakrov sulfat pentahidrat 20mg/kg, cinkov sulfat monohidrat 139mg/kg, železov karbonat 33mg/kg
Analitska sestava: surove beljakovine 10,25%, surove maščobe 10%, surove vlaknine 0,2%, pepel 4%, vlaga 69%
 Popolna hrana za odrasle pse, ki jo lahko hranimo samostojno ali zmešamo v suho hrano. Priporočena dnevna količina je odvisna od pasme, fizične aktivnosti in okoljskih pogojev. Dnevna priporočena doza naj bo razdeljena v dva obroka. Pri mešanju s suho hrano, ustrezno zmanjšajše količino suhe hrane. Sveža voda naj bo psu vedno na voljo, Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Odprto porabite v dveh dneh in shranjujte v hladilniku. Servirajte pri sobni temperaturi. Primerno izključno za prehrano psov.