PURE CHICKEN DINNER

PURE CHICKEN DINNER

  • NARAVNO
  • BREZ GLUTENA
  • BREZ DODANEGA SLADKORJA
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • ​BREZ SOJE
  • BREZ PŠENICE
  • BREZ GSO

PURE CHICKEN DINNER


PRODAJA:
39.695 €

Več informacij


Hrana Pure je naravna, malo obdelana, brez žitaric in pšenice, izdelana izključno iz svežih sestavin primernih za prehrano ljudi. Sestavine so nežno dehidrirane in zagotavljajo uravnotežen in hranljiv obrok.
Chicken Dinner je popolna hrana za pse, izdelana iz sestavin primernih za prehrano ljudi. Zdrava, malo obdelana hrana, ki bo zadovoljila tudi najbolj izbirčne jedce. Zmerna vrednost beljakovin in maščob predstavlja odlično izbiro za odrasle pse, starejše pse in pse s prekomerno telesno težo.
Zakaj dehidracija? 
Dehidracija naravno konzervira hrano. Odstranimo vlago, hkrati pa še vedno ohranimo vsa hranila in dobrote, ki jih najdemo v svežih in surovih sestavinah naše hrane. Meso rahlo pogrejemo, le toliko da odstranimo vse morebitne patogene. Naše sveže sadje in zelenjava je oprana in narezana, krompir pa na hitro pokuhamo da zagotovimo prebavljivost, preden vse naše sestavine počasi dehidriramo.
Kvaliteta sestavin primerna za prehrano ljudi
Hrana Pure je 100% izdelana iz sestavin primernih za prehrano ljudi. Hrana je dejansko izdelana po standardih, ki so tako visoki, da ustrezajo tako humani kot živalski prehrambeni industriji. Hrana Pure ne vsebuje nobenih žitaric, glutena in ima visoko vsebnost proteinov, ki zagotavljajo uravnotežen obrok. Zakaj bi vašega ljubljenčka hranili z nečim, česar ne bi užili sami?
Dodajte le toplo vodo
Ta edinstven postopek združuje prednoti suhe in mokre hrane. Dodana voda poskrbi, da se hrana napihne že v posodi in ne šele kasneje v želodcu kot se to zgodi pri ostalih suhih hranah – briketih. Sam postopek tako olajša prebavo, hkrati pa zmanjša možnost za zasuk želodca in dehidriranost.
Sestavine:
Piščanec 25% – količina jeter in svežega piščanca v hrani Pure Chicken Dinner je primerljiva z suhimi briketi, ki vsebujejo cca. 60% mesa. Zagotavlja odličen vir vitamina B – niacina in vsebuje selen, ki deluje kot antioksidant.
Piščančja jetra – poleg visoke hranilne vrednosti beljakovin, maščob in vitamina A, so jetra tudi dober vir bakra, železa, niacina, fosforja in cinka. Vsebuje veliko vitaminov B, omega 3 in omega 6 kislin, in esencialnih aminokislin, ki ohranjajo zdravje tvojega psa.
Krompir – zdrav, nizko kaloričen, poln vlaknin in bogat vir vitamina B6, vitamina C, bakra, kalija in mangana.
Pastinak – odličen vir vitamina C, vsebuje tudi številne poli-acetilen antioksidante in je odličen vir vlaknin.
Korenje – vsebuje več karotena kot ga lahko najdemo v katerikoli drugi zelenjavi. Karoten se pretvori v vitamin A, ki zagotavlja antioksidativno delovanje.
Jabolka – jabolka so dober vir vlaknin, kar je dobro za prebavo. Vsebujejo tudi fitonutriente, kot sta kvercetin in katehin, ki sta močna antioksidanta.
Zelje – polno antioksidantov, glukozinolatov, vitamina A in D.
Stročji fižol – poleg običajnih antioksidantov vitamina C in beta karoten, vsebuje tudi pomembne količine antioksidanta minerala mangana.
Minerali – vse Pure hrane vsebujejo dodane vitamine in minerale, ki zagotavljajo hranila ki so bistvena za zdravje kosti, kri in splošni razvoj.
Pure hrana NE vsebuje procesiranega mesa ali mesnih derivatov, pšenice, koruze, soje, barvil, ojačevalcev okusa, sladil ali kakšnih drugih neprimernih sestavin.
Sestava: piščanec 25%, piščančja jetra, krompir, pastinak, korenje, jabolka, zelje, stročji fižol, minerali
Analiza: beljakovine 26%, maščobe 11%, vlaknine 2,5%, pepel 4,4%, kcal-  na 100g = 406 kcal
Dodatki na kg : vitamin A 4,5mg, vitamin D3 0,04mg, vitamin E 60mg, vitamin B2 80mg, vitamin B12 0,08mg, vitamin B1 5mg, vitamin B6 9mg, vitamin C 650mg, selen 0,1mg, mangan 50mg, baker 5mg, cink 80mg, železo 60mg, kalcij 180mg, fosfor 120mg
Doziranje:Teža
Aktivnost psa
meric suhe hrane /dan (1 merica=30g)
meric vode / obrok suhe hrane (1 merica =60ml)


1-5kg
Povprečno aktiven
1-2
1-2


1-5kg
bolj aktiven ali mladič
2-4
2-4


6-10kg
Povprečno aktiven
2-3
2-3


6-10kg
bolj aktiven ali mladič
4-5
4-5


11-20kg
Povprečno aktiven
3-5
3-5


11-20kg
bolj aktiven ali mladič
5-8
5-8


21-30kg
povprečno aktiven
5-7
5-7


21-30kg
bolj aktiven ali mladič
8-12
8-12


31-40kg
povprečno aktiven
7-10
7-10Priprava hrane: V posodo vsujemo primerno število meric suhe hrane in ji dodamo enako število meric tople vode. Vsebino posode premešamo in pustimo 10-15minut, da se hrana rehidrira. Nato serviramo.
Pripravljeno hrano lahko shranimo v hladilniku in jo porabimo najkasneje v 48ih urah od priprave.
Pure hrana pripravlja popoln obrok in dodajanje drugih sestavin ni potrebno. Seveda pa lahko za bolj raznoliko prehrano vašega kosmatinca hrani dodate surovo meso.