PURE DUCK DELIGHT

PURE DUCK DELIGHT

  • NARAVNO
  • BREZ GLUTENA
  • BREZ DODANEGA SLADKORJA
  • BREZ UMETNIH BARVIL
  • ​BREZ SOJE
  • BREZ PŠENICE
  • BREZ GSO

PURE DUCK DELIGHT


PRODAJA:
49.3 €

Več informacij


Hrana Pure je naravna, malo obdelana, brez žitaric in pšenice, izdelana izključno iz svežih sestavin primernih za prehrano ljudi. Sestavine so nežno dehidrirane in zagotavljajo uravnotežen in hranljiv obrok.
Duck Delight je popolna hrana za pse, izdelana iz sestavin primernih za prehrano ljudi. Zdrava, malo obdelana hrana, ki bo zadovoljila tudi najbolj izbirčne jedce. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin je odlična izbira za odrasle aktivne pse, mladiče, breje samice in pse, ki morajo pridobiti na teži. 
Zakaj dehidracija? 
Dehidracija naravno konzervira hrano. Odstranimo vlago, hkrati pa še vedno ohranimo vsa hranila in dobrote, ki jih najdemo v svežih in surovih sestavinah naše hrane. Meso rahlo pogrejemo, le toliko da odstranimo vse morebitne patogene. Naše sveže sadje in zelenjava je oprana in narezana, krompir pa na hitro pokuhamo da zagotovimo prebavljivost, preden vse naše sestavine počasi dehidriramo. 
Kvaliteta sestavin primerna za prehrano ljudi
Hrana Pure je 100% izdelana iz sestavin primernih za prehrano ljudi. Hrana je dejansko izdelena po standardih, ki so tako visoki da ustrezajo tako humani kot živalski prehrambeni industriji. Hrana Pure ne vsebuje nobenih žitaric, glutena in ima visoko vsebnost proteinov, ki zagotavljajo uravnotežen obrok. Zakaj bi vašega ljubljenčka hranili z nečim, česar ne bi užili sami? 
Dodajte le toplo vodo
Ta edinstven postopek združuje prednoti suhe in mokre hrane. Dodana voda poskrbi, da se hrana napihne že v posodi in ne šele kasneje v želodcu kot se to zgodi pri ostalih suhih hranah – briketih. Sam postopek tako olajša prebavo, hkrati pa zmanjša možnost za zasuk želodca in dehidriranost. 
Sestavine:
Raca 30% – količina sveže race in jeter v hrani Pure Duck Delight je primerljiva s suhimi briketi, ki vsebujejo cca. 70% mesa. Zagotavlja odličen vir vitamina B12, selena in cinka. 
Goveja jetra 5% – poleg visoke hranilne vrednosti beljakovin, maščob in vitamina A, so jetra tudi dober vir bakra, železa, niacina, fosforja in cinka. Vsebuje veliko vitaminov B, omega 3 in omega 6 kislin, in esencialnih aminokislin, ki ohranjajo zdravje tvojega psa. 
Krompir – zdrav, nizko kaloričen, poln vlaknin in bogat vir vitamina B6, vitamina C, bakra, kalija in mangana. 
Pastinak – odličen vir vitamina C, vsebuje tudi številne poli-acetilen antioksidante in je odličen vir vlaknin. 
Korenje – vsebuje več karotena kot ga lahko najdemo v katerikoli drugi zelenjavi. Karoten se pretvori v vitamin A, ki zagotavlja antioksidativno delovanje. 
Jabolka – so dober vir vlaknin, kar je dobro za prebavo. Vsebujejo tudi fitonutriente, kot sta kvercetin in katehin, ki sta močna antioksidanta. 
Zelje – polno antioksidantov, glukozinolatov, vitamina A in D. 
Stročji fižol – poleg običajnih antioksidantov vitamina C in beta karotena, vsebuje tudi pomembne količine antioksidanta minerala mangana.
Minerali – Vse Pure hrane vsebujejo dodane vitamine in minerale, ki zagotavljajo hranila ki so bistvena za zdravje kosti, krvi in splošni razvoj.
Pure hrana NE vsebuje procesiranega mesa ali mesnih derivatov, pšenice, koruze, soje barvil, ojačevalcev okusa, sladil ali kakšnih drugih neprimernih sestavin. 
Sestava: Raca 30%, goveja jetra 5%, korenje, krompir, jabolko, pastinak, zelje, stročji fižol, minerali
Analiza: beljakovine 25%, maščobe 14%, vlaknine 1,8%, pepel 3,3%,
kcal na 100g = 420kcal
Dodatki na kg: vitamin A 4,5mg, vitamin D3 0,04mg, vitamin E 60mg, vitamin B2 80mg, vitamin B12 0,08mg, vitamin B1 5mg, vitamin B6 9mg, vitamin C 650mg, selen 0,1mg, mangan 50mg, baker 5mg, cink 80mg, železo 60mg, kalcij 180mg, fosfor 120mg
Doziranje:
Teža
Aktivnost psa
meric suhe hrane /dan (1 merica=30g)
meric vode / obrok suhe hrane (1 merica =60ml)


1-5kg
Povprečno aktiven
1-2
1-2


1-5kg
bolj aktiven ali mladič
2-4
2-4


6-10kg
Povprečno aktiven
2-3
2-3


6-10kg
bolj aktiven ali mladič
4-5
4-5


11-20kg
Povprečno aktiven
3-5
3-5


11-20kg
bolj aktiven ali mladič
5-8
5-8


21-30kg
povprečno aktiven
5-7
5-7


21-30kg
bolj aktiven ali mladič
8-12
8-12


31-40kg
povprečno aktiven
7-10
7-10Priprava hrane: V posodo vsujemo primerno število meric suhe hrane in ji dodamo enako število meric tople vode. Vsebino posode premešamo in pustimo 10-15minut, da se hrana rehidrira. Nato serviramo.
Pripravljeno hrano lahko shranimo v hladilniku in jo porabimo najkasneje v 48ih urah od priprave. 
Pure hrana pripravlja popoln obrok in dodajanje drugih sestavin ni potrebno. Seveda pa lahko za bolj raznoliko prehrano vašega kosmatinca hrani dodate surovo meso.