Silikonska podloga za peko za večkratno uporabo

Silikonska podloga za peko za večkratno uporabo

  • BREZ PLASTIKE
  • TRAJNOSTNO
  • DOBRODELNO PODJETJE

Silikonska podloga za peko za večkratno uporabo


PRODAJA:
14.99 €

Več informacij



Silikonska podloga za večkratno uporabo je idealna za peko vseh vrst. Poslovite se od podlog in papirjev za enkratno uporabo. Podlogo za pečico lahko uporabite tudi na starih pladnjih, ki bodo ponovno uporabni in delovali kot novi! Za nelepljiv, zdrav način peke, saj ni treba dodajati raznih maščob in olj.
Ta vsestranska podloga se lahko uporablja tudi kot protizdrsna delovna površina. Silikonska podloga je primerna za zmrzovanje, mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in pečico do + 260°C.
Velikost: 30 x 40 cm
Za vsak prodan izdelek EcoLiving posadi 1 drevo!

UPORABA: Podloge ne krtačite ali praskajte. Prav tako ni primerna za rezanje. Izbogibajte se stiku s plamenom ognja, grelnimi elementi in ostrimi predmeti.


SESTAVA: Certificiran silikon varen za hrano. Izdelano v Evropi.



ZAKAJ NAM JE VŠEČ?
Silikonska podloga je okolju prijaznejša različica peki papirja pa naj bo ta biorazgradljiv ali navaden.



O EcoLiving: EcoLiving je angleško podjetje in distributor visoko kvalitetnih in trajnostnih izdelkov, hkrati pa pod svojo znamko izdelujejo tudi trajnostne izdelke, ki so proizvedeni pravično brez plastike in so veganski. Njihovo podjetjepomaga saditi drevesa preko Eden Reforestation Projects za namene pogozdovanja in zmanjševanja ekstremne revščine z zaposlovanjem lokalnega prebivalstva. Prav tako so član 1% for the planet, globalno omrežje podjetij, neprofitnih organizacij in posameznikov, ki skupaj delujejo za dobrobit tega planeta.