Thinktura otroške zobne tabletke - jabolko

Thinktura otroške zobne tabletke - jabolko

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO
  • ​EMBALAŽA PRIMERNA ZA KOMPOSTIRANJE
  • BREZ PLASTIKE
  • BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • BREZ PARABENOV
  • OKOLJU PRIJAZEN
  • SLOVENSKI IZDELEK

Thinktura otroške zobne tabletke - jabolko


PRODAJA:
10.99 €

Več informacij



Otroške zobne tabletke z aromo jabolke v okolju prijazni embalaži. Narejene so na bazi kokosovega olja in ksilitola, ki zobe varujeta pred bakterijami. Raziskave so pokazale, da je ksilitol učinkovit pri zmanjševanju oz. preprečevanju kariesa. Ekološki hidrolat rimske kamilice ima protivnetne in antioksidativne lastnosti. Otroške zobne tabletke ne vsebujejo sode bikarbone.


Vsebnost: 64 tabletk (cca 70 g). Skupaj s tabletkami dobite tudi stekleno posodico za pomoč pri njihovi uporabi.


UPORABA: Zobno tabletko položite na priloženo stekleno podlago ali podlago po vaši želji, ki naj bo čista. Zobno ščetko zmočite z vodo in jo večkrat podrgnite po tabletki, da se napeni. Zobe operite kot običajno. Na koncu splahnite zobe z vodo. Zobno ščetko in podlago očistite z vodo.
Opozorilo:
- Izdelka naj ne uporabljajo otroci mlajši od 6 let, da ne bi prišlo do zadušitve - Zobna tabletka je namenjena za čiščenje zob in ni primerna za uživanje - 1 zobna tabletka je primerna za 1-kratno čiščenje zob

SESTAVA: natrijev kokos sulfat pasta (Sodium Coco Sulfate), kalcijev karbonat (Calcium Carbonate), škrob tapioke (Tapioca Starch), ksilitol (Xylitol), hladno stiskano deviško bio kokosovo olje (Cocos Nucifera Oil), bio hidrolat rimske kamilice (Anthemis Nobilis Flower Water), prah špinače (Spinacia Oleracea Leaf Powder), aroma jabolko (Apple aroma).



ZAKAJ SO NAM VŠEČ?
Ker gre za slovneski naravni produkt. Otroci tabletke obožujejo zaradi prijetnega okusa. So popolnoma naravne, veganske v okolju prijazni embalaži.



O THINKTURI: Slovensko naravno kozmetiko Thinktura je razvila Urška Rob, univ. dipl. ing. kemijske tehnologije, izdelki pa so narejeni iz naravnih sestavin, vedno sveže izdelani in skrbno zapakirani. Vašo kožo bodo čudovito razvajali in negovali.
Kozmetika Thinktura ni testirana na živalih in ne vsebuje parabenov, izdelana je v skladu z dobro proizvodno praso, izdelki pa imajo vse potrebne teste ter dokumentacijo.