URINE CONTROL

URINE CONTROL

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO

URINE CONTROL


PRODAJA:
11.5 €

Več informacij

ČISTILO ZA ODSTRANJEVANJE NEPRIJETNEGA VONJA IN MADEŽEV PASJEGA URINA
RAZGRADI KRISTALE URINA – ODSTRANI VONJ PO URINU – ODSTRANI MADEŽE, TUDI STARE IN ZASUŠENE
VAREN ZA UPORABO V BIVALNEM OKOLJU LJUDI IN ŽIVALI
Visoko zmogljiva bio-encimatksa tehnologija.
Sestava: Čistilo vsebuje encime in nepatogene mikroorganizme v kompleksni mešanici površinsko aktivnih snovi.
Splošna navodila: Pred uporabo dobro pretresite! Čistila ne redčite! Ne mešajte z drugimi čistili! Shranjujte na hladnem. Vedno preverite obstojnost barv na skritem delu. Popivnajte svež urin z vpojnim sredstvom ali papirnato brisačo. Onesnaženo področje dobro namočite s čistilom preko meje madeža. Sveži madeži – namočite in pustite, da se posuši na zraku. Stari in zasušeni madeži – pokrijte s plastiko in pustite čez noč; odstranite plastiko in pustite, da se posuši na zraku; ponovno nanesite čistilo in pustite, da se posuši. Pri trdovratnih madeži, je potrebno postopek ponoviti večkrat. Ostanke čistila sperite z vodo.
OPOMBA: sečna kislina v urinu lahko v nekaterih primerih poškoduje barvo materiala – madež ostane, kljub temu, da je urin odstranjen.
OPOZORILO: SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. NE UPORABLJATE DIREKTNO NA LJUDEH ALI ŽIVALIH. Izogibajte se direktnemu stiku z očmi, kožo in odprtimi ranami. Kožo, ki je prišla v stik s čistilom, dobro sperite z milom in vodo. Če pride v stik z očmi, spirajte s tekočo vodo 15 minut. Če simptomi ostanejo, poiščite pomoč pri zdravniku. Ob zaužitju spijte veliko količino mleka. Poiščite pomoč pri zdravniku. Pri uporabi je potrebno zagotoviti zadostno zračenje. Če se pokažejo simptomi prekomerne izpostavljenosti, se umaknite na svež zrak. Posvetujte se z zdravnikom.