Vrečka za kruh

• BREZ UMETNIH BARVIL
  • DOBRODELNO PODJETJE

Vrečka za kruh

Vrečka za kruh je trajnostna različica vrečkam, ki jih dobimo v trgovini. Nadomesti tudi mikrotenske vrečke v katerih kruh začne hitro plesniti. Vrečka je iz močnejšega organskega bombaža je še posebej primerna za shranjevanje. S pomočjo priročne vrvice za zapiranje se lahko zapre. Velikost vrečke je 38 x 28 cm.

Ob nakupu EcoLiving izdelka posadiš 1 drevo!

UPORABA: Priporočeno pranje na 30 ºC brez mehčalca.
SESTAVA : 100% certificiran GOTS nebeljen organski bombaž.

ZAKAJ NAM JE VŠEČ?
V njih shranjujemo kruh, ki tako ostane dalj časa svež. Enostavno se opere in je tako večna. V njej lahko shranjujete tudi ostale stvari,sadje, zelenjavo, itd. in vaši

O EcoLiving: EcoLiving je angleško podjetje in distributor visoko kvalitetnih in trajnostnih izdelkov, hkrati pa pod svojo znamko izdelujejo tudi trajnostne izdelke, ki so proizvedeni pravično brez plastike in so veganski. Njihovo podjetje pomaga saditi drevesa preko Eden Reforestation Projects za namene pogozdovanja in zmanjševanja ekstremne revščine z zaposlovanjem lokalnega prebivalstva. Prav tako so član 1% for the planet, globalno omrežje podjetij, neprofitnih organizacij in posameznikov, ki skupaj delujejo za dobrobit našega planeta.
Za vsak prodan izdelek EcoLiving posadi 1 drevo!