Winni’s Mehčalec Beli Cvetovi

Winni’s Mehčalec Beli Cvetovi

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • OKOLJU PRIJAZEN

Winni’s Mehčalec Beli Cvetovi


PRODAJA:
3.49 €

Več informacij


Winni’s Mehčalec Beli Cvetovi za perilo je češnja na torti v pralnici. Uporabljamo ga v zaključnih korakih procesa pranja. Winni’s Mehčalec Beli Cvetovi za perilo bo vaše perilo prijetno odišavil ter mu dal prijetno mehkobo. Zaradi hipoalergene sestave  so vsi Winni’s  mehčalci  za tkanine primerni tudi za občutljivo kožo.  Testirani so na nikelj, krom in kobalt (zaznavni prag <0,01 ppm).
Vsi detergenti, ki jih izdeluje Winni’s, vsebujejo intenzivne in biorazgradljive parfume, ki se absorbirajo v ozračje in ne puščajo sledov. Spomladanski vonj belih cvetov pušča na oblačilih nežen občutk svežine.
Izdelek je certificiran s certifikatom Vegan OK in izpolnjuje zahteve SkinEco.
Na voljo je  tudi v 750 ml plastenkah, v dišavi heliotrope in belega muska in v praktičnih eko-polnilnih vrečkah za zmanjšanje uporabe plastike za embalažo.
UPORABA
Dober mehčalec za perilo je bistvenega pomena, da oblačila ostanejo mehka. Winni’s  mehčalec za perilo izboljša učinkovitost pranja, saj  tkanine gladi, hkrati pa zmanjšuje ostanke karbonatov v vlaknih in olajša likanje. Zaradi svoje koncentrirane formule je potreben le majhen odmerek, da bodo vaša oblačila mehka in dišeča. Mehčalca ne vlivajtevajte neposredno na perilo. Nalijte ga v poseben predal v pralne stroju in izberite cikel, ki vključuje mehčalec. Ustrezna količina mehčalca je odvisna od količine perila, ki ga želite oprati. Vedno upoštevajte navodila na hrbtni etiketi plastenke.