Winni’s Tekoči Detergent Za Ročno Pranje

Winni’s Tekoči Detergent Za Ročno Pranje

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO
  • BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • OKOLJU PRIJAZEN

Winni’s Tekoči Detergent Za Ročno Pranje


PRODAJA:
3.59 €

Več informacij


Winni’s tekoči detergent za ročno pranje je popoln zaveznik, ko je pralni stroj v okvari, ali ko nalepka priporoča ročno pranje oblačil.  Primeren je za pranje občutljivih tkanim. Zasnovan je tako, da prodre v globino in ohranja mehka tudi najbolj občutljiva oblačila. Je  100 % učinkovit pri  odstranjevanju madežev tudi pri nizkih temperaturah, kar omogoča  varčevanje z energijo ter ima minimalen vpliv na okolje.  Obogaten je z Aleppo, prvim naravnim milom, ki je bilo kdajkoli izdelano. V celoti je biorazgradljiv, njegova formula vsebuje naravne sestavine, izdelek ima minimalen vpliv na okolje. Odličen je za vse vrste občutljivih in barvanih oblačil ter za perilo celotne družine.
Winni’s tekoči detergent za ročno pranje  je na voljo v 750 ml plastenkah.
Izdelek je bil preizkušen na nikelj, kobalt in krom (zaznavni prag <0,01 ppm), ima  certifikat Vegan OK ter izpolnjuje zahteve za SkinEco.
UPORABA
Da barve ne zbledijo, ga uporabljajte  v hladni ali mlačni vodi. Pred uporabo izdelka preverite nalepko za nego na oblačilih. Razvrstite oblačila po vrsti tkanine. Izberite pravi odmerek izdelka glede na umazanost oblačil, preden oblačila namočite, izdelek razredčite v mlačni vodi. Za madeže, ki jih je težko odstraniti, nežno obrišite in oblačila namakajte še nekaj minut. Izperite s hladno vodo, da odstranite vse sledi detergenta.