Winni’s Večnamenski Razmaščevalec

Winni’s Večnamenski Razmaščevalec

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • OKOLJU PRIJAZEN

Winni’s Večnamenski Razmaščevalec


PRODAJA:
2.49 €

Več informacij


Vsi si želimo imeti bleščečo kuhinjo, vendar nimamo vedno dovolj časa, da bi nenehno drgnili  in brisali. Veliko izdelkov, ki jih najdemo v trgovinah, so zelo agresivni, zlasti tisti namenjeni najsodobnejšim površinam. Winni’s Večnamenski Razmaščevalec uporablja moč narave – njegove aktivne snovi so  rastlinskega izvora. Odstranjujejo umazanijo, maščobo in madeže na posodi, pekačih, pečicah, pultih in vseh pralnih površinah v kuhinji. Winni’s Večnamenski Razmaščevalec se uporablja lahko tudi za temeljito čiščenje rolet, mehanskih delov koles, motornih koles in avtomobilov ter celo velikih platišč. To čistilo deluje tako kot vsak običajni odstranjevalec maščob, hkrati pa je prijazen okolju. Uporablja se lahko za čiščenje madežev  in umazanije na oblačilih, ki jih povzročajo olja za telo in znoj na belih ali odpornih barvnih tkaninah.
Aktivne snovi v Winni’s večnamenskem razmaščevalcu uspešno odstranijo maščobo in umazanijo. Po čiščenju površin se aktivne snovi, ki pridejo v vodo, hitro in popolnoma biorazgradijo, zato v naravi ne puščajo sledov.
Izdelek je bil preizkušen na nikelj, kobalt in krom (zaznavni prag <0,01 ppm), potrjen je s certifikatom Vegan OK in izpolnjuje zahteve SkinEco.
UPORABA
Pršilnik nastavite na ON. Na površini, ki jo je treba očistiti, na približno 20 cm razdalji  razpršite majhno količino proizvoda.
Kuhinjski pulti in posoda: Razpršite na površine, ki jih želite očistiti, pustite delovati nekaj sekund, nato obrišite z vlažno krpo ali gobo. Vedno sperite.
Odstranjevanje madežev na tkaninah, ovratnikih, manšetah in pod pazduhami: Za mastne madeže izdelek razpršite neposredno na madež, pustite delovati nekaj sekund, drgnite, nato operite kot običajno. Da bi izboljšali rezultate pranja, razmaščevalec uporabite skupaj z detergentom za perilo podjetja Winni’s.
Pečice: Pustite delovati na vročih stenah pečice (50 ° C – 60 ° C) 5 do10 minut. Izperite.
Mehanski deli (kolesa, avtomobili, motorna kolesa itd.): Razpršite po površini,  pustite delovati nekaj sekund, nato izperite in operite kot običajno.
Ne pršite na polikarbonate, pleksi steklo ali prozorne plastike, les, aluminij.  Čistila ne pustiti delovati veliko časa ter da se posuši na površini.