Zero-waste čistilo za različne površine

• BIORAZGRADLJIVO
  • OKOLJU PRIJAZEN

Zero-waste čistilo za različne površine

Zero-waste ekološka čistila niso samo enostavna za uporabo, ampak tudi občutno zmanjšajo število plastičnih izdelkov v našem domu. Čistila so ekološka in hkrati zanesljivo odstanjujejo različne vrste umazanije. Popolnoma brez plastične embalaže. Si predstavljate, da za čiščenje ne potrebujete nobene plastenke več? Nam se zdi to popolnoma sanjsko!
Inovativna zasnova čistil v vodotopnih vrečkah omogoča, da drastično zmanjšate onesnaženje okolja, s ponovno uporabo plastenk. Vsaka čistilna vrečka je napolnjena s točno določenim odmerkom koncentrata. Vse kar morate storiti je, da vrečko s čistilom razredčite v vodi in tako imate na voljo okolju prijazna čistila.

Čistilo za različne površine ima prijeten vonj jabolka. Popolnoma odpravlja prah, umazanijo in vrača sijaj vašim površinam. Čistilo za vsebuje 2 dve različni vrečki za ponovno polnjenje, ki zadostujo za 1500 ml čistila.

UPORABA: Plastenko napolnite z vodo, vanjo dajte vodotopno vrečko s čistilom po vašem izboru, pretresite ter pustite, da se raztopi.

Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo.

ZAKAJ SO NAM TA ČISTILA TAKO VŠEČ?
Ideja, da nam ni potrebno kupiti nobene plastenke več, je naravnost genialna. Poleg tega so čistila ekološka, biorazgradljiva in učinkovita. Všeč so nam njihovi vonji, ki niso pretirani in ravno dovolj sveži. Njihova embalaža ne zavzame dosti prostora, ko jih porabite, za njimi ostane le kartonska škatlica v kateri pridejo do vas. Sam način proizvodnje čistil, brez embalaže, ne tako pogost transport (zaradi njihove velikosti) in skladiščenje, hkrati omogoča, da so izdelki trajnostne alternative ne samo v primeru uporabe, ampak tudi skozi celoten proces proizvodnje.

O EcoBravo: EcoBravo inovativna čistila odlikujejo naslednje lastnosti: visoka kvaliteta, ekološko prijazni, trajnostna embalaža, zelen transport, cenovna dostopnost, popolna biorazgradljivost, 100% brez plastike, varna za uporabo. Za njihovo uporabo lahko uporabite plastenke, ki ste jih do sedaj odvrgli, od sedaj naprej pa ne bo potrebno kupiti nobene plastenke več.