Zero-waste čistilo za steklo

Zero-waste čistilo za steklo

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO
  • BREZ PLASTIKE
  • TRAJNOSTNO
  • OKOLJU PRIJAZEN

Zero-waste čistilo za steklo


PRODAJA:
6.9 €

Več informacij



Zero-waste ekološka čistila niso samo enostavna za uporabo, ampak tudi občutno zmanjšajo število plastičnih izdelkov v našem domu. Čistila so ekološka in hkrati zanesljivo odstanjujejo različne vrste umazanije. Popolnoma brez plastične embalaže. Si predstavljate, da za čiščenje ne potrebujete nobene plastenke več? Nam se zdi to popolnoma sanjsko!
Inovativna zasnova čistil v vodotopnih vrečkah omogoča, da drastično zmanjšate onesnaženje okolja, s ponovno uporabo plastenk. Vsaka čistilna vrečka je napolnjena s točno določenim odmerkom koncentrata. Vse kar morate storiti je, da vrečko s čistilom razredčite v vodi in tako imate na voljo okolju prijazna čistila.


Čistilo za steklo Eco Bravo je brez vonja. Namenjeno je čiščenje steklenih površin. Popolnoma odstranjuje prah, umazanijo in sledi vode s steklenih površin. Formula za hitro sušenje zagotavlja površino brez lis. Vsebuje napredne dodatki proti meglenju stekel in antistatiki, zato bodo tudi steklene površine ohranjali dlje časa čiste. Primerno za steklene površine, ploščice, pipe, ogledala, itd.
Čistilo za tla vsebuje 2 vrečki za ponovno polnjenje, ki zadostuje 1500 ml čistila.

UPORABA: Plastenko napolnite z vodo, vanjo dajte vodotopno vrečko s čistilom po vašem izboru, pretresite ter pustite, da se raztopi.
Primerno je za čiščenje steklenih in drugih gladkih površin, ki niso občutljive na alkohol. Čistilo enakomerno popršite po umazani površini nato pa z mehko krpo obrišite do suhega. Po čiščenju so površine bleščeče čiste in brez lis. Ne uporabljajte na TFT in LCD enkranih ali na lakiranih lesenih površinah.





ZAKAJ SO NAM TA ČISTILA TAKO VŠEČ?
Ideja, da nam ni potrebno kupiti nobene plastenke več, je naravnost genialna. Poleg tega so čistila ekološka, biorazgradljiva in učinkovita. Všeč so nam njihovi vonji, ki niso pretirani in ravno dovolj sveži. Njihova embalaža ne zavzame dosti prostora, ko jih porabite, za njimi ostane le kartonska škatlica v kateri pridejo do vas. Sam način proizvodnje čistil, brez embalaže, ne tako pogost transport (zaradi njihove velikosti) in skladiščenje, hkrati omogoča, da so izdelki trajnostne alternative ne samo v primeru uporabe, ampak tudi skozi celoten proces proizvodnje.



O EcoBravo: EcoBravo inovativna čistila odlikujejo naslednje lastnosti: visoka kvaliteta, ekološko prijazni, trajnostna embalaža, zelen transport, cenovna dostopnost, popolna biorazgradljivost, 100% brez plastike, varna za uporabo. Za njihovo uporabo lahko uporabite plastenke, ki ste jih do sedaj odvrgli, od sedaj naprej pa ne bo potrebno kupiti nobene plastenke več.