Dobrodošli!

Maja
Maja Primožič

Če ste obiskali to stran, vas zanima več o nas. Jaz sem Maja, ustanoviteljica Zelenega planeta in prvo, kar bom povedala o dolgo pričakovanem zelenem spletnem središču, je:

"Waw, kakšna pot je za nami!"

Spomin na začetek Zelenega planeta je tako živ. Med iskanjem veganske maskare je kot iskra skozi mojo glavo švignila ideja, da nujno potrebujemo spletni iskalnik zelenih in etičnih izdelkov, ki nam bi poenostavil iskanje le-teh. Ker, kdo pa ima toliko časa, da dve uri po različnih spletnih trgovinah išče dobro maskaro, ki ne vsebuje živalskih sestavin in je zdravju ter okolju prijazna? Ta čas vendar lahko preživimo lepše.

Obisk idejne muze bi takrat res najmanj pričakovala. Če ste tako kot jaz idejni hrček, potem veste, kako oster je ta sunek in kako močno vas vodi njegova sila, da idejo uresničite. Prepustila sem se ji in začela raziskovati in načrtovati, a tudi slučajno si nisem mislila, da bom med iskanjem grafičnega oblikovalca spoznala svojega Franeta, ki je naredil za Zeleni planet čudovit logo in mi tudi kasneje pomagal na vso moč. Tega, da bom na poti ustvarjanja Zelenega planeta zaupala ljudem, ki zaupanja niso bili vredni, tudi ni bilo mogoče predvideti in tega, da bom spoznala zagnane ljudi, ki so mi pomagali, da smo na koncu v samo dveh tednih postavili izjemno spletno mesto, tudi ne. Največji adut poti do Zelenega planeta pa je bil, da sem v intimni bližini spoznala toliko življenjskih vodil in resnic, ki so me spremenile in me naredile drugačno.

Od takrat, ko sem več kot eno uro iskala vegansko maskaro so minila tri zanimiva leta. A ta spletna stran, na kateri ste še zdaleč ni uzrla cilja. Iskalniku zelenih izdelkov se bo pridružil še iskalnik zelenih storitev, stran bomo obogatili z etičnimi vodiči po izdelkih, vse z namenom, da naredimo vaše zeleno življenje boljše.

Zdaj vem, da je čisto vse povezano z rastjo in učenjem in da je poštena in srčna pot najbolj pomembna. V tem, etičnem duhu bomo nadaljevali svojo poslovno pot in hvaležna sem, da uporabljate Zeleni planet ali kot spletna trgovina sodelujete z nami. Če bi svoje izdelke radi predstavili na Zelenem planetu, prosim obiščite našo kontaktno stran.

Maja Primožič