Zeleni planet – ker lahko ustvarimo lepši svet

Zeleni planet je spletni portal za iskanje naravnih in zdravih izdelkov različnih spletnih trgovin.

Smo spletna platforma, ki na enem mestu združuje naravne in zdrave izdelke, ki so prijazni do človeka, živali in okolja.

Vse izdelke in blagovne znamke preverimo, zato, da lahko vi kupujete zeleno, zdravo in prijazno. Zeleni planet gre z vami v prijaznejši svet.

ZGODOVINA »STVARI«

Že od časa industrijske revolucije v 18. stol je človeštvo z izjemno hitrostjo razvijalo nove tehnologije in proizvodne procese. To nam je omogočilo dostop do izdelkov, o katerih so naši predniki le sanjali, hkrati pa nam je odprlo toliko novih priložnosti za posel in tudi zabavo.

Te inovacije so vplivale na vsak aspekt naših življenj na dnevni bazi. Z vsemi pridobitvami pa smo s potrošništvom vplivali na izčrpavanje narave in tudi na zdravje nas samih. Čas je bil za spremembo.

NOVA DOBA

Danes smo soočeni z nujo, da obrnemo vplive, ki jih imata industrija in potrošništvo na vso živo naravo. Nikoli še ni bilo boljšega časa, da zastarele in škodljive prakse nadomestimo s prijaznejšimi modeli, ki upoštevajo svetost vseh življenj, tudi prihodnjih.

Ponovno moramo razmisliti o naravi našega nakupovanja in usmeriti pozornost v naravne izdelke, ki ne škodujejo zdravju nas, naših otrok, živali in ohranjajo okolje čim bolj vitalno.

Z vse širšo ponudbo naravnih in zdravih izdelkov in srčno vojsko zavednih kupcev, ki cenijo naravne izdelke, potrebujemo platformo, ki združuje podjetja, ki spreminjajo svet.

PRIDRUŽITE SE NA ZELENI PLANET

Zeleni planet predstavlja prihodnost iskanja in nakupovanja izdelkov. Portal na enem mestu združuje zelena podjetja in jih povezuje s kupci, da skupaj spreminjajo svet na bolje. Spreminjamo naravo potrošništva v bolj naravno in trajnostno obliko. Tako prispevamo svoj del k svetu, v katerem bomo s ponosom živeli.

Zeleni planet je pomembna platforma, ki sledi idealom prijaznosti in humanosti. Obrnjena je v razvoj in krepi etične odnose s svojimi partnerji.

Pridružite se s svojo trgovino.

NAŠI TRIJE STEBRI POSLOVANJA

PRIJAZNO

Zavzemamo se za dostojanstveno življenje ljudi in živali. To vključuje tudi pravično plačilo za delo in spoštljive delovne pogoje. Ne oglašujemo mesa in mesnin ter mlečnih izdelkov. Edini izjemi, ki ju dovoljujemo sta volna in med, kar pomeni, da smo 95 % veganski portal.

ZDRAVO

Zavzemamo se za zdravje in srečo telesa, duha in duše ter negovanje le teh od znotraj navzven. Zavzemamo se za izdelke brez toksinov, škodljivih sestavin in nevarnih spojin. Smo za čisto, vitalno in zdravo življenje.

TRAJNOSTNO

Zavzemamo se za zavedno, trajnostno in okolju spoštljivo življenje. Podpiramo podjetja, ki se usmerjajo v bolj trajnostno in zeleno pridelavo in izdelavo izdelkov. Podpiramo izdelke, ki so koristni in kupcu služijo dolgo. Zelo radi imamo tudi reciklažo in menjavo.

KDO SMO

Maja

Maja Primožič ima že več kot 20 let izkušenj na področju prodaje in organizacije dogodkov. Je virtuozinja za lepši svet in verjame v izjemno moč kolektivnega uspeha. A začetek vsakega uspeha je doma, pri vsakem posamezniku in pri vsakem podjetju. Verjame v neskončni cikel dobrega in svojo filozofijo prenaša v etično podjetništvo.

Maja Primožič, ustanoviteljica Zelenega planeta
Podpis