Beauty Kubes balzam za lase v kockah - sensitive

• BREZ UMETNIH BARVIL
  • BREZ PARABENOV

Beauty Kubes balzam za lase v kockah - sensitive

Šampon za lase v kockah sedaj tudi za občutljivo kožo in lasišče. Beauty Kubes šamponi so eden od naših najljubših zero-waste izdelkov. Prejeli so tudi že številne nagrade. Šampon za občutljivo kožo vsebuje kokosovo mleko, gorčično olje, olje pasjonke, izvlečke čičerike in cvetov graha. Edinstvena naravna pH-uravnotežena formula vsebuje mešanico naravnih olj, zelišč in rastlinskih izvlečkov po katerih se lasje temeljito očistijo so mehki, sijoči in je hkrati nežna do kože.

Ne vsebuje živalskih sestavin ali kakršnih koli sestavin, testiranih na živalih. 100% brez palmovega olja in derivatov; "Cruelty free". 100% brez plastike.

UPORABA: V kopel ali prho vzemite 1 kocko šampona. Suho kocko zdrobite na dlani, nato dodajte malo vode, da naredite pasto. Rahlo razmažite po laseh, dodajte več vode in vmasirajte v lase, da ustvarite razkošno peno. Sperite, kot običajno.
SESTAVA : Tapioca starch*, Sodium cocoyl isethionate, Cocos nucifera milk powder*, inulin, Sodium cocoyl glutamate, Panthenol, Passiflora edulis seed oil, Brassica alba seed oil, Stellaria media extract, Tocopherol, Clitoria ternatea flower extract, Maltodextrin, Fructose, Helianthus annuus seed oil, Citric acid, Acacia senegal gum. * Organsko

ZAKAJ SO NAM TI ŠAMPONI TAKO ZELO VŠEČ?
Ker so dejansko najboljši šamponi, kar smo jih do sedaj poskusili. Tako za ženske kot tudi za moške. Odkljukajo vse: naravna embalaža, veganski in izdelki brez palstike, ki resnično delujejo!

O BEAUTY KUBES: Koncept Beauty Kubes znamke je bil rojen zahvaljujoč navdihujočim programom, kot je BBC-jev modri planet in lokalnih dobrodelneih organizacij v Veliki Britaniji. Zastrašujoča statistika glede velike količine plastike, ki vstopa v svetovne oceane je bila le pika na i. Njihovi inovativni šamponi nam pripomorejo k življenjskem slogu brez plastike ali pa vas zgolj spodbudijo k razmišljanju o izdelkih, ki jih kupujete. Res potrebujemo vso to plastiko? Ne! Zato so se odločili za kartonsko in biološko razgradljivo embalažo za pakiranje šamponov in umivanje telesa.