Komplet zobnih ščetk iz bambusa za odrasle in otroke Dantesmile “Rainbow”, mehke

Komplet zobnih ščetk iz bambusa za odrasle in otroke Dantesmile “Rainbow”, mehke

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • SLOVENSKI IZDELEK
  • VEGANSKO
  • BREZ BPA

Komplet zobnih ščetk iz bambusa za odrasle in otroke Dantesmile “Rainbow”, mehke


PRODAJA:
12.99 €

Več informacij


Komplet zobnih ščetk iz bambusa za odrasle in otroke Dantesmile “Rainbow”, mehke
Komplet zobnih ščetk iz bambusa Dantesmile vsebuje:

2 odrasli zobni ščetki iz bambusa Dantesmile in
2 otroški zobni ščetki iz bambusa Dantesmile.

Zobna ščetka iz bambusa za otroke Dantesmile “Rainbow” je vam in okolju prijazna »zero-waste« zobna ščetka, ki poleg tega še zgleda fantastično. Ustrezna zobna ščetka je pogoj za kvalitetno ustno higieno, le ta je pomembna za ohranjanje zdrave in čiste, ne le ustne votline, temveč tudi našega telesa.
Zobna ščetka iz bambusa za otroke Dantesmile z mehkimi ščetinami se bo zaradi ustrezne velikosti, odlično prilegala vsem skritim kotičkom vaših ust in s pravilnim ščetkanjem ustrezno očistila zobno sklenino, dlesni ter tudi jezik. Z ljubeznijo oblikovan ročaj pa bo poskrbel za enostavno držanje in olajšal vsakodnevno ščetkanje.
BREZ BPA :: VEGAN :: ECO FRIENDLY :: ZEROWASTE :: DESIGNED WITH LOVE IN SLOVENIA
ZAKAJ IZBRATI RAVNO ZOBNO ŠČETKO IZ BAMBUSA?
Ker za skoraj vsak plastičen oz. nerazgradljiv izdelek obstaja okolju prijazna alternativa, ki je podobno učinkovita ali še učinkovitejša. Večina svetovnega prebivalstva še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Povprečno menjamo ščetko vsake 3 mesece ali še bolj pogosto. Če opazite, da so ščetine ukrivljene, obrabljene ali kako drugače poškodovane jo je potrebno zamenjati že prej. Staro ščetko zavržemo in s tem na letni ravni nastane neverjetna količina odpadkov. V želji po ohranjanju čistega okolja in zmanjševanja količine odpadkov je zobna ščetka z bambusovim ročajem naravi prijazna izbira.
O MOSO BAMBUSU…
Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.
O ŠČETINAH…
Zobne ščetke iz bambusa Dantesmile imajo ščetine iz izjemno kvalitetnega Dupont najlona (ZDA).
BREZ BPA!