Krema za zaščito pred soncem - SPF 10 (Cvetka zeliščno posestvo)

Krema za zaščito pred soncem - SPF 10 (Cvetka zeliščno posestvo)

  • NARAVNO
  • BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • OKOLJU PRIJAZEN
  • SLOVENSKI IZDELEK

Krema za zaščito pred soncem - SPF 10 (Cvetka zeliščno posestvo)


PRODAJA:
13.4 €

Več informacij

Pri nas so sedaj na voljo tudi kreme za zaščito pred soncem. Pri Cvetka zeliščem posestvu so razvili učinkovito, 100% ekološko in hipoalergeno kremo za sončenje. Krema ne pušča belih sledi, niti mastnih madežev. V kožo se hitro vpije in pusti prijeten mat učinek – po nanosu koža ni naoljena, zato se lahko le nekaj minut po mazanju brez težav oblečeš in na oblačilu ne bo sledi kreme. Krema ima UVA in UVB zaščito. Poleti je zaščita kože pred soncem nujno opravilo – sončni žarki namreč kožo hitro poškodujejo, pospešijo staranje, pride pa lahko tudi do opeklin in težjih bolezni kože.

Kremo z zaščitnim faktorjem 10 priporočamo za kožo, ki je že predhodno porjavela oz. je naravno temnejšega odtenka. Če je tvoja koža svetla in na soncu hitro pordeči, ti priporočamo kremo s faktorjem 25 ali več.

Kremica je:


hipoalergena - primerna tudi za občutljivo in atopično kožo
ne pušča belih ali mastnih sledi
po nanosu koža ni naoljena, zato se lahko le nekaj minut po mazanju brez težav oblečeš
100 % ekološko
primerno za vegane
proizvedena v SLOVENIJI


UPORABA: Kremico v enakomernem nanosu namažemo po izpostavljeni koži, lahko tudi po obrazu. Kremica potrebuje 1-3min, da se vpije v kožo, nanos pa ponovimo na nekje 4 ure. Če se znojimo, aktivno plavamo ali športamo, za optimalno zaščito nanos ponovimo prej, saj se kremica s telesa izloči hitreje.

SESTAVA: destilirana voda (Aqua destillata), olivno olje (Olea Europaea Fruit Oil)*, karitejevo maslo (Butyrospermum Parkii Nut Butter)*, titanov dioksid (Titanium Dioxide), cinkov oksid (Zink Oxide), arganovo olje (Argania spinosa Kernel Oil)*, olje jojobe (Simmondsia Chinensis Nut Oil)*, šipkovo olje (Rosa Canina Seed Oil)*, orehovo olje (Juglans Regia Oil)*, kakavovo maslo (Theobroma Cacao Nut Butter)*, glyceril stearate SE (glyceril stearate SE)*, cosgard® (Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol)*, Silica (Silica), izvleček ognjiča (Calendula Off. Extract)*, mlečna kislina (Lactic Acid)*, izvleček kamilice (Chamomilla Recutita Extract)*, izvleček sleza (Althea Officinalis Extract)*, izvleček smilja (Helichrysum Italicum Extract)*, izvleček rožmarin (Rosmarinus Off. Extract)*, izvleček poprove mete (Mentha x Piperita Extract)* *ekološka sestavina



ZAKAJ SO NAM VŠEČ?
Če priznava odkrito, naju najprej Cvetkina embalaža ni pritegnila. Ne glede na to, so pa kremice resnično odlične. Ne puščajo sledi, hitro se vpijejo in so dobra zaščita tako za odrasle, kot tudi otroke. Super so tudi za bolj občutljive tudi z atopijskim dermatitisom, saj krema ne draži tudi najbolj občutljive kože.


NEKAJ O "CVETKI": Na Zeliščnem posestvu Cvetka iz lastnih zelišč izdelujejo naravno kozmetiko, še posebej pa so ponosni na otroško kozmetiko. Vsa zelišča so pridelana na ekološki način, ročno sejana, presajena, večkrat okopana, požeta in pravilno sušena. Za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov skrbi Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja. Njihova kozmetika je 100% naravna in v večini primerov tudi 100% ekološka. Brez kemičnih snovi, ki tvoji koži veliko bolj škodijo, kot pa koristijo.