Maska za obraz Dantesmile iz BIO bombaža, pralna

Maska za obraz Dantesmile iz BIO bombaža, pralna

  • TRAJNOSTNO
  • ROČNO DELO
  • OKOLJU PRIJAZEN

Maska za obraz Dantesmile iz BIO bombaža, pralna


PRODAJA:
7.99 €

Več informacij


Maska za obraz Dantesmile iz ekološkega bombaža, pralna
Maska za obraz Dantesmile prekrije nos in usta, s tem prepreči širjenje kapljic iz vaših ust in nosu ob govorjenju, kihanju in kašlju. Maska je izdelana iz koži in okolju prijaznega bombaža, ki diha in je prijeten za uporabo. Izdelana iz dveh plasti gosto tkanega bombaža. Dokler bo material na voljo, bomo eno izmed plasti ali obe naredili iz bio bombaža – trenutno uvoz našega bio bombaža ni mogoč. Zato uporabljamo zaloge bio bombaža, ki je bil namenjen za izdelavo naših čebeljih folij. Ker je na bio bombažu uporabljen zelo nežen tisk, ki je primeren za stik s hrano, bo z nekaj pranji zbledel. Včasih kombiniramo z ostalim bombažem slovenskih dobaviteljev. Pralna maska za obraz je primerna za vse oblike obraza in na voljo v dveh velikostih; otroška in odrasla.
! BREZPLAČNA DOSTAVA !

Družbena odgovornost:
Maske za obraz Dantesmile izdelujejo šivilje, ki so zaradi krize ostale brez svojih strank.
Naša maska je izdelana z veliko mero družbene odgovornosti. Pri izdelavi sodeluje posamezna zdrava oseba, vsi uporabljeni stroji in površine za izdelavo pa so maksimalno očiščeni in razkuženi.
Uporaba:
Namestite jo preko ust in nosu s priročno ozko elastiko, ki zagotavlja prileganje različnim velikostim obraza. Nameščena maska se mora čim tesneje prilegati obrazu. Pralna maska za obraz je mehka in enostavna za uporabo. Masko menjujte na vsaki 2 – 4 ure oz. po potrebi; ko se navlaži ali prekomerno segreje. Pred in po menjavi maske si roke dobro operite z vodo in milom ter razkužite. Med delom z masko se ne dotikajte ust, nosu in oči, če se maske morate dotakniti si pred tem operite in razkužite roke. Pri menjavi se maske ne dotikajte na sprednjem, pokrivnem delu. Ko masko odstranite jo shranite v vrečki, ločeno od ostalih predmetov.

Opozorilo:
Pralna maska za obraz ni izdelana kot zaščita pred virusnimi in bakterijskimi okužbami, glede na ustrezne primerjave iz prakse pa zaščiti in zmanjša možnost kapljičnega prenosa iz našega nosu in ust na okolico in ljudi okoli nas. Nošenje pralne maske za obraz ni nadomestilo za #ostanidoma in vzdrževanje ustrezne varnostne razdalje.
Navodila za vzdrževanje:
Pred prvo uporabo oprati ali sterilizirati v posodi z vodo – voda naj vre 5minut. Posodo pokrijte z pokrovom. Perite na temperaturi 90°C. Uporabljeno masko shranite v vrečki, ločeno od ostalih predmetov in jo takoj, ko je mogoče, skupaj z vrečko operite na ustrezni temperaturi. Pri pranju ne uporabljajte mehčalcev.
Za več idej obiščite našo Facebook ali Instagram stran.