• BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN
  • V EKOLOŠKEM DUHU
  • PRAVIČNO NAREJENO

Naravna maska za obraz peel-off za sijočo in žametno kožo, veganska
Naravna maska za obraz peel-off za sijočo in žametno kožo!
Preizkusite to remineralizirajočo masko, ki uravnava sebum in našli boste svojo srečo!
To je preprost, vendar dragocen pripravek riževega prahu in diatomejskih alg in je idealna za gladko kožo in obnovitev ravnovesja.
Naravna maska za obraz peel-off La Saponaria je bogata z vitamini, minerali in naravnimi antioksidanti, je odlična maska za vse vrste kože, se odlično uporablja samostojno. Če je pripravljena z dodatkom seruma in / ali prave aktivne vode postane resnično lepotno čudo.
DERMATOLOŠKO TESTIRANO
Vsebnost: 30 g
PRIPRAVA PASTE: v čisto skledo vlijemo 15 g prahu in dodamo 45 ml vode, hitro in močno mešamo 1 minuto. Tekočina mora biti gladka in homogena, brez grudic. Lahko ga obogatite tako, da dodate 5 kapljic določenega seruma za obraz za vašo kožo in / ali zamenjate 5 ml vode z vašo najljubšo aktivno vodo.

Uporabite na obrazu: Hitro razmažite masko po celotnem obrazu, da se izognete konturi očesa (pozor – se hitro strjuje!). Lahko uporabite prste ali nanesite z mehkim čopičem. Pustite jo 15-20 minut.
ODSTRANITE IN ZASIJTE! Maska se odstrani kot film, odvzame nečistoče, toksine in mrtve celice. Odstranite ostanke z obraza z malo tople vode, pod masko boste odkrili, da imate gladko in žametno kožo, kot cvet vrtnice!

Sestavine:
Diatomejska zemlja, algin, kalcijev sulfatni hidrat, oryza sativa (riž) prašek *, magnezijev oksid, dinatrijev fosfat (* iz ekološke pridelave).