Potovalni komplet za čiščenje zob

Potovalni komplet za čiščenje zob

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • SLOVENSKI IZDELEK
  • VEGANSKO
  • BREZ BPA

Potovalni komplet za čiščenje zob


PRODAJA:
23.56 €
20.5 €

Več informacij


Potovalni komplet za čiščenje zob vsebuje:

2 odrasli zobni ščetki iz bambusa Dantesmile,
1 potovalni etui za zobno ščetko Dantesmile in
1 naravno zobno pasto Greenatural – Zeleni čaj, limona in magnolija ECOBIO

Zobna ščetka iz bambusa Dantesmile “Rainbow” je vam in okolju prijazna »zero-waste« zobna ščetka, ki poleg tega še zgleda fantastično. Ustrezna zobna ščetka je pogoj za kvalitetno ustno higieno, le ta je pomembna za ohranjanje zdrave in čiste, ne le ustne votline, temveč tudi našega telesa.
Zobna ščetka iz bambusa Dantesmile z mehkimi ščetinami se bo zaradi ustrezne velikosti, odlično prilegala vsem skritim kotičkom vaših ust in s pravilnim ščetkanjem ustrezno očistila zobno sklenino, dlesni ter tudi jezik. Z ljubeznijo oblikovan ročaj pa bo poskrbel za enostavno držanje in olajšal vsakodnevno ščetkanje.
Potovalni etui za zobno ščetko iz bambusa Dantesmile je odlična alternativa plastičnim potovalnim etuijem. Etui je narejen iz bambusa in ima na obeh koncih prezračevalni luknjici, da se ščetka dobro osuši.
BREZ BPA :: VEGAN :: ECO FRIENDLY :: ZEROWASTE :: DESIGNED WITH LOVE IN SLOVENIA
ZAKAJ IZBRATI RAVNO ZOBNO ŠČETKO IZ BAMBUSA?
Ker za skoraj vsak plastičen oz. nerazgradljiv izdelek obstaja okolju prijazna alternativa, ki je podobno učinkovita ali še učinkovitejša. Večina svetovnega prebivalstva še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Povprečno menjamo ščetko vsake 3 mesece ali še bolj pogosto. Če opazite, da so ščetine ukrivljene, obrabljene ali kako drugače poškodovane jo je potrebno zamenjati že prej. Staro ščetko zavržemo in s tem na letni ravni nastane neverjetna količina odpadkov. V želji po ohranjanju čistega okolja in zmanjševanja količine odpadkov je zobna ščetka z bambusovim ročajem naravi prijazna izbira.
O MOSO BAMBUSU…
Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.
O ŠČETINAH…
Zobne ščetke iz bambusa Dantesmile imajo ščetine iz izjemno kvalitetnega Dupont najlona (ZDA).
Naravna zobna pasta Greenatural
Naravna zobna pasta Greenatural vsebuje izvlečke zelenega čaja in limone iz ekološke pridelave ter izvleček Magnolije, ki pomaga v boju proti bakterijam, katere povzročajo zobne obloge in zobno gnilobo ter ohranja zdrave dlesni. Dodatek cinkovega laktata pomaga preprečiti delovanja mikroorganizmov, ki so vzrok za slab zadah iz ust.
Poleg tega je kombinacija sode bikarbone in izvlečka limone, ki jo najdemo v Greenatural naravni zobni pasti, tradicionalna sestavina, ki naredi vaše zobe bolj bele in odstranjuje lise (madeže na zobeh).
Z okusom limone in pomaranče iz ekološke pridelave. Primerno za vegane.
Ne vsebuje: mete in mentola. Združljiva s homeopatskim zdravljenjem.
Sestavine (INCI): Aqua (water), Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Carrageenan, sodium myristoyl sarcosinate, sodiummethylcocoyl taurate, titanium dioxide, citrus limon (lemon) peel extract* Camellia sinensis leaf extract*, sodium bicarbonate, citrus limon fruit oil* Xanthan gum, sodium chloride, citrus aurantium dulcis* peel oil, limonene, magnolia officinali bark extract* Zinc Lactate.
* iz ekološke pridelave