Zero-waste čistilo za kopalnico

Zero-waste čistilo za kopalnico

  • NARAVNO
  • BIORAZGRADLJIVO
  • BREZ PLASTIKE
  • TRAJNOSTNO
  • OKOLJU PRIJAZEN

Zero-waste čistilo za kopalnico


PRODAJA:
6.9 €

Več informacijZero-waste ekološka čistila niso samo enostavna za uporabo, ampak tudi občutno zmanjšajo število plastičnih izdelkov v našem domu. Čistila so ekološka in hkrati zanesljivo odstanjujejo različne vrste umazanije. Popolnoma brez plastične embalaže. Si predstavljate, da za čiščenje ne potrebujete nobene plastenke več? Nam se zdi to popolnoma sanjsko!
Inovativna zasnova čistil v vodotopnih vrečkah omogoča, da drastično zmanjšate onesnaženje okolja, s ponovno uporabo plastenk. Vsaka čistilna vrečka je napolnjena s točno določenim odmerkom koncentrata. Vse kar morate storiti je, da vrečko s čistilom razredčite v vodi in tako imate na voljo okolju prijazna čistila.

Čistilo za kopalnico s prijetnim, svežim vonjem granatnega jabolka in češnje ima edinstveno formulo, specializirano za odstranjevanje milnih ostankov, vodnega kamna in umazanije s kopalniških površin. Čistilo je popolnoma biorazgradljivo in okolju prijazno. Čistilo za kopalnico vsebuje 2 kompleta vrečk, kar zadostuje 2 plastenkama oz. 1500 ml čistila.
*Odlično pri soočanju z milnico* *Odlično pri odstranjevanju vodnega kamna* *Preprečuje nabiranje umazanije brez dodatnih sredstev za poliranje* *Očisti in za seboj pusti sijoče površine*

UPORABA: Plastenko napolnite z vodo, vanjo dajte vodotopno vrečko s čistilom po vašem izboru, pretresite ter pustite, da se raztopi.
Čistilo nanesite neposredno na umazano površino in očistite z vlažno krpo. Po 5 minutah površino temeljito sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Ne uporabljajte na marmorju, površinah iz apnenca, emajliranih površinah, ki so občutljive na kisline.


ZAKAJ SO NAM TA ČISTILA TAKO VŠEČ?
Ideja, da nam ni potrebno kupiti nobene plastenke več, je naravnost genialna. Poleg tega so čistila ekološka, biorazgradljiva in učinkovita. Všeč so nam njihovi vonji, ki niso pretirani in ravno dovolj sveži. Njihova embalaža ne zavzame dosti prostora, ko jih porabite, za njimi ostane le kartonska škatlica v kateri pridejo do vas. Sam način proizvodnje čistil, brez embalaže, ne tako pogost transport (zaradi njihove velikosti) in skladiščenje, hkrati omogoča, da so izdelki trajnostne alternative ne samo v primeru uporabe, ampak tudi skozi celoten proces proizvodnje.
O EcoBravo: EcoBravo inovativna čistila odlikujejo naslednje lastnosti: visoka kvaliteta, ekološko prijazni, trajnostna embalaža, zelen transport, cenovna dostopnost, popolna biorazgradljivost, 100% brez plastike, varna za uporabo. Za njihovo uporabo lahko uporabite plastenke, ki ste jih do sedaj odvrgli, od sedaj naprej pa ne bo potrebno kupiti nobene plastenke več.