EKO Zobne ščetke Dantesmile

EKO Zobne ščetke Dantesmile

  • SLOVENSKI IZDELEK
  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • VEGANSKO
  • BREZ BPA

EKO Zobne ščetke Dantesmile


PRODAJA:
3.59 €

Več informacij


EKO Zobne ščetke Dantesmile
EKO Zobne ščetke Dantesmile so vam in okolju prijazne »zero-waste« zobne ščetke, ki poleg tega še izgledajo fantastično. Ustrezna zobna ščetka je pogoj za kvalitetno ustno higieno, le ta je pomembna za ohranjanje zdrave in čiste, ne le ustne votline, temveč tudi našega telesa.
EKO Zobne ščetke Dantesmile z mehkimi ščetinami se bodo zaradi ustrezne velikosti, odlično prilegale vsem skritim kotičkom vaših ust in s pravilnim ščetkanjem ustrezno očistile zobno sklenino, dlesni ter tudi jezik. Z ljubeznijo oblikovan ročaj pa bo poskrbel za enostavno držanje in olajšal vsakodnevno ščetkanje.
BREZ BPA :: VEGAN :: ECO FRIENDLY :: ZEROWASTE :: DESIGNED WITH LOVE IN SLOVENIA
EKO Zobne ščetke Dantesmile – Zakaj izbrati ravno tE zobnE ščetkE?
Ker za skoraj vsak plastičen oz. nerazgradljiv izdelek obstaja okolju prijazna alternativa, ki je podobno učinkovita ali še učinkovitejša. Večina svetovnega prebivalstva še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Povprečno menjamo ščetko vsake 3 mesece ali še bolj pogosto. Če opazite, da so ščetine ukrivljene, obrabljene ali kako drugače poškodovane jo je potrebno zamenjati že prej. Staro ščetko zavržemo in s tem na letni ravni nastane neverjetna količina odpadkov. V želji po ohranjanju čistega okolja in zmanjševanja količine odpadkov je zobna ščetka z bambusovim ročajem naravi prijazna izbira.
O MOSO BAMBUSU…
Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.
O ŠČETINAH…
EKO Zobne ščetke Dantesmile imajo ščetine iz izjemno kvalitetnega Dupont najlona (ZDA).
BREZ BPA!
EKO Zobne ščetke Dantesmile in Uporaba:
Kot pri vsaki menjavi zobne ščetke, se je potrebno tudi te navaditi, zato si vsasj en teden ščetkajte zobe, da se vi in vaša usta 🙂 prilagodijo. Po teh nekaj dnevih bo postala zobna ščetka iz bambusa Dantesmile ZAKON! Ko končaš s ščetkanjem, svojo bambusovo ščetko postavi tako, da ne bo ležala v vodi ali pa jo obriši. Veliko strank nam pravi, da jo postavijo na kozarec vodoravno. Vse ostalo pa “deluje” enako kot pri konvencionalnih ščetkah.. mogoče celo bolje ;).
Navodila za reciklažo:
Ko meniš, da je tvoja ščetka oddelala svoje delo in ni več primerna za učinkovito ščetkanje, jo lahko uporabiš za mnogo drugih opravil:

za čiščlenje kopalnice
za čiščenje motorjev oz.  delavnih strojev (mož bo zelo vesel)
za oporo sadikam na vrtu
in še mnogo več..

Ko pa je tudi to dodatno naologo opravila uspešno, pa jo odvržeš tako:
Najprej s kleščami izpuli ščetine ter jih zavrzi glede na lokalna pravila o ločevanju odpadkov. Bambusov ročaj pa zavrzi med biološke odpadke ali na svoj kompost.
NAKUP v TRGOVINI
Tukaj je povezava do spiska trgovin, ki trenutno držijo naše eko zobne ščetke Dantesmile: https://www.dantesmile.com/sl/kje-smo/