Glavnik iz bambusa Dantesmile

Glavnik iz bambusa Dantesmile

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • SLOVENSKI IZDELEK
  • BREZ PLASTIKE
  • VEGANSKO

Glavnik iz bambusa Dantesmile


PRODAJA:
7.99 €

Več informacij


Glavnik iz bambusa Dantesmile
Glavnik iz bambusa Dantesmile je čudovito narejen in se odlično prilega naši roki, ko le ta nežno češe naše lase. Za vse tiste, ki nismo pristaši plastičnih izdelkov in radi primemo v roke košček narave.
Prednost lesa je odsotnost statične elektrike in s tem naelektrenih las. Ker pa smo za izdelavo naših glavnikov Dantesmile uporabili bambus, je ta glavnik tudi precej bolj trajnosten, kot tisti iz lesa dreves. Bambus namreč raste mnogo hitreje, saj gre za sorto trave, ki torej ne spada med drevesa. Poleg tega deluje bambus antibakterijsko in ima odlično odpornost proti vpijanju vlage.
Velikost glavnikov:

Glavnik za ravne lase: približno 17 cm v dolžino in 5 cm v širino,
Glavnik za kodraste lase: približno 15 cm v dolžino in 5,5 cm v širino.

O MOSO BAMBUSU…
Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.
VEGAN :: ECO FRIENDLY :: ZEROWASTE :: DESIGNED WITH LOVE IN SLOVENIA