Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile v bio bombažni vrečki

Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile v bio bombažni vrečki

  • BIORAZGRADLJIVO
  • TRAJNOSTNO
  • SLOVENSKI IZDELEK
  • BREZ PLASTIKE
  • VEGANSKO

Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile v bio bombažni vrečki


PRODAJA:
12.99 €
9.99 €

Več informacij


Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile v potovalni bio bombažni vrečki Dantesmile
Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile vsebuje:

nož iz 100% bambusa, velikost:19,5x2CM,
vilico iz 100% bambusa, velikost:20×2,6CM,
žlico iz 100% bambusa, velikost:20×4,2CM in
potovalno vrečko iz 100% bio bombaža.

Jedilni pribor iz bambusa Dantesmile je zaščiten le z ratlinskim jedilnim oljem.
VEGAN :: ECO FRIENDLY :: ZEROWASTE :: DESIGNED WITH LOVE IN SLOVENIA
ZAKAJ IZBRATI JEDILNI PRIBOR IZ BAMBUSA?
Ker za skoraj vsak plastičen oz. nerazgradljiv izdelek obstaja okolju prijazna alternativa, ki je podobno učinkovita ali še učinkovitejša, še toliko bolj, če je za večkratno uporabo. V želji po ohranjanju čistega okolja in zmanjševanja količine odpadkov je biorazgradljiv pribor iz bambusa za večkratno uporabo naravi prijazna izbira.
O MOSO BAMBUSU…
Moso bambus je »neskončen« vir, saj raste hitreje kot katerakoli druga rastlina; dnevno zraste okoli 1 metra. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez potrebe po škodljivih pesticidih ali gnojilih. Uporabljeni bambus je trajnostno pridelan. Energija potrebna za izdelavo bambusove ščetke, pa je v primerjavi s tisto potrebno za izdelavo plastične alternative, zanemarljiva. Vas skrbi za pande? Odlična novica je, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom.
Uporaba:
Pred uporabo pribor operite. Perete ga normalno kot vso posodo. Za pomivanje pribora priporočamo ekološka čistila, kot je BIO čistilo za ročno pomivanje posode Bentley Organic. Sicer se lahko pere tudi v pomivalnem stroju, vendar zaradi daljše življenjske dobe le to odsvetujemo. Pribor je priporočljivo na vsake toliko (cca. 1x na mesec) premazati z jedilnim oljem (koksovim, olivnim, sončničnim itn.). Pribor iz bambusa moramo vedno dobro posušiti.