Naravna folija za živila Dantesmile iz slovenskega čebeljega voska in iz bio bombaža

Naravna folija za živila Dantesmile iz slovenskega čebeljega voska in iz bio bombaža

  • TRAJNOSTNO
  • SLOVENSKI IZDELEK
  • BREZ PLASTIKE
  • EKOLOŠKI
  • BIORAZGRADLJIVO
  • ROČNO DELO

Naravna folija za živila Dantesmile iz slovenskega čebeljega voska in iz bio bombaža


PRODAJA:
6.99 €

Več informacij


Naravna folija za živila Dantesmile iz slovenskega čebeljega voska in iz bio bombaža
Naravna folija za živila Dantesmile je ekološka in trajnostna alternativa plastičnim folijam za shranjevanje živil. Gre za naravno folijo za večkratno uporabo. Uporabite ga lahko za pokrivanje ali ovijanje vseh vrst hrane, za pokrivanje pijače, vanjo lahko zavijete svoje sendviče in še veliko več.
Naravna folija za živila Dantesmile je ročno narejena iz slovenskega čebeljega voska lokalnega ekološkega čebelarja. S svojimi čebelami dela z ljubeznijo in s pripadnostjo. Za lokalni čebelji vosek smo se odločili ravno zaradi neinvazivnega čebelarstva, ekološkega načina dela in zaradi bližine slovenskim čebelam.
Bombaž, ki ga uporabljamo je 100% ekološki, dizajn na krpicah pa je zrisan ročno z moje strani (Jasmina) ter natisnjen z barvami, ki so zdravju prijazne in brez kemikalij. Enostavno ljubim čebelice. 🐝🌼🐝🌼🐝🌼
Olje, ki ga uporabljamo za glajenje in prožnost biorazgradljivih naravnih folij Dantesmile je ravno tako od lokalnega ekološkega kmeta. Uporabljamo hladno stisnjeno ekološko orehovo olje, ki je sicer med najdražjimi, vendar si popolnoma upravičeno zasluži mesto med sestavinami.
Da se naravna folija za živila Dantesmile lepo prilepi na posodo ali samo nase pa poskrbi ročno nabrana smrekova smola, ki jo ravno tako nabiram sama v lokalnem gozdu ter jo prečistim s postopkom topljenja ter filtracije. Smreke se v gozdovih ne tretira, tako da se ravno tako ponaša s vojim ekološkim načinom pridobitve.
Torej vidite … Naravna folija za živila Dantesmile je narejena z ljubeznijo ❤ in predanostjo naši zdravi in ​​srečni prihodnosti 🌎♻️.
Sestava: 100% BIO BOMBAŽ, slovenski čebelji vosek*, slovensko orehovo olje, ekološko hladno stiskano ekstra deviško olivno olje, slovenska smrekova smola.
Čebelji vosek pridobivamo od slovenskega ekološkega čebelarja, vendar ni certificiran.
Ker je naravna folija za živila Dantesmile izdelana iz čebeljega voska, ki je bogat z aktivnimi sestavinami, je hrana, ki je prekrita z njo, varno sveža, predvsem zahvaljujoč propolisu, ki je znotraj čebeljega voska in orehovemu olju.

/wp-content/uploads/2018/08/Naravna-folija-za-živila-Dantesmile-za-večkratno-uporabo.mp4
Uporaba:
Uporabite ga lahko za pokrivanje ali ovijanje vseh vrst hrane, za pokrivanje pijače, vanjo lahko zavijete svoje sendviče in še veliko več. S toploto svojih rok folijo oblikujete po posodi oz po sami sebi, da se lepo sprime in oprime. Operite jo z gobico za pomvanje posode in izperite s hladno vodo. Osušite jo in jo hranite blizu za nadaljno uporabno in zdravo ovojno embalažo.
Dimenzije:

približno 25cm x 25cm (zaradi rezanja na roke pride včasih do odstopanja nekje do 1cm)

Ko boste dobili občutek, da je vaša naravna folija za živila Dantesmile že odslužila svoje delo, jo lahko zavržete na kompost ali med biološke odpadke.
Za več idej obiščite našo Facebook ali Instagram stran.
Za nakupovanje vašega sadja in zelenjave vam pripročamo Dantesmile vrečke iz bio bombaža, sedaj v posebni AKCIJI le pri nas – komplet 5ih vrečk za le 15,99€!!!