OrganicKidZ termo steklenička ozek vrat 270ml – Twiggy

OrganicKidZ termo steklenička ozek vrat 270ml – Twiggy

  • TRAJNOSTNO
  • ​BREZ FTALATOV
  • BREZ BPA

OrganicKidZ termo steklenička ozek vrat 270ml – Twiggy


PRODAJA:
29.99 €
33.99 €

Več informacij


Opis
Jeklene stekleničke za otroke imajo mnogo prednosti pred plastičnimi in steklenini flaškami: bolj prijazne (brez uhajanja toksinov), bolj vzdržljive, bolj prijazne okolju, lahko so v rabi skozi celotno obdobje rasti itd. 

Vroče ali mrzlo do 6 ur…
OrganicKidZ so bili prvi, ki so začeli proizvajati termalne stekleničke za otroke in dojenčke iz nerjavečega jekla. Te flaške so narejene iz visoko-kvalitetnega dvoslojnega jekla, ki omogoča, da vsebina jekleničke ostaja VROČA ali MRZLA do šest ur in več.
Nič več ne bo skrbi s tem kako pogreti ali ohladiti vaše mleko ali mleko v prahu in skrbi s tem kako kako priti do čiste in zdrave vode, ko niste doma.
Večnamenski pokrovček
Vsaka organicKidZ jeklena steklenička ima zraven priložen tudi praktičen jeklen 60 mililiterski pokrovček,ki zavaruje cucelj in obroček pred poškodbami in odrgninami. Vendar to ni navaden pokrovček! Lahko se ga uporablja tudi za merjenje mleka ali mlečne formule z uporabe merske letvice odtisnjene na notranji strani. To še ni vse… pokrovček se lahko uporablja tudi kot priročen lonček za prigrizke, ki je ravno prave velikosti za male prstke!
Naravnost popoln cucelj
Vsi organicKidZ cuclji so narejeni tako, da simulirajo peristaltiko kar pomeni da se krčijo in raztezajo. To pa pomaga pri preprečevanju krčkov, polivanja ter infekcij ušes. Oblika, ki simulira peristaltiko omogoča ustom ter jeziku vašega otroka, da se premika v naravnem, valovitem gibanju točno tako kot bi se pri dojenju.
Tekstura cuclja je rahlo hrapava kar omogoča boljši oprijem kot sicer, oblikovan pa je tako, da se popolnoma prilega ustkom vašega malčka. To pa zagotavlja optimalne pogoje hranjena. Poleg tega ima cucelj vgrajen prezračevalni sistem, ki preusmerja zrak ven iz flaške kar omogoča vašemu otroku udobno hranjenje.
 
Nihče ne mara puščanja
OrganicKidz stekleničke iz nerjavečega jekla so bile izdelane s strani mamice. Vsaka organicKidZ jeklenička ima obroček obdan s silikonom, ki omogoča popolno prileganje kar preprečuje polivanje in puščanje med tresenjem ali pakiranjem.
 
OrganicKidZ jeklena steklenička – Neuničljiva!